srijeda, 31. kolovoza 2011.

Azzedine Alaïa's Fall 2011 Collection

 Azzedine  Alaïa showed his fall 2011 to a select group of editors earlier in the March  in Paris, nearly a week after Paris fashion week ended (because when you’re a master like Alaïa, you do as you please).

Azzedine
Alaïa prefers to work at his own pace and told WWD he thinks fashion’s increasingly breakneck pace is “inhumane.” The designer added that he thinks the intense pressure put upon designers to churn out collection after collections must have contributed to Galliano's demise. “It’s sad. He’s a friend…It’s too much: too many collections; too much pressure.” he said.
WWD has released four looks from his fall collection, which are unsurprisingly, gorgeous knit wonders. Take a look.
My fav is number 3, and urs :)?


Azzedine Alaia pokazao je svoju jesenjsku kolekciju 2011 odabranoj grupi umjetnika ranije u ozujku u Parizu, gotovo tjedan dana nakon zavrsetka Pariskog tjedna mode ( jer kad ste majstor poput Alaia, radite kako zelite).


Alaia preferira raditi kod  sebe i rekao je WWD.u da misli da je modni vratolomni tempo nehuman. Dodao je i da misli da je intenzivni pritisak na dizajnere da prave kolekciju nakon kolekcije pridonijeo Gallianovoj "smrti". " Tuzno je. On je prijatelj... Previse je: previse kolekcija, previse pritiska." rekao je.


WWD je objavio cetiri slike iz njegove jesenjske kolekcije, koja necudi da he prekrasno pleteno cudo. Pogledajte! 
Moj favorit je broj 3, a vas :)?


alaia01


alaia02


alaia03


alaia04

1 komentar:

  1. Mislim da Alaia pravi najljepše cipele na svijetu, baš sam se zaljubila u par njegovih modela od prije.. i meni se 3ća najviše sviđa i slažem se sa njim da su neki dizajneri pod ogromnim pritiskom i da je bolje izbaciti dvije kvalitetne kolekcije godišnje nego nazor nešto naklepati zato što moraš ispoštovati rokove i resort kolekcije. Hvala ti na komentaru i pratim te!

    OdgovoriIzbriši